luni, iunie 25contact@streetnews.ro

5.000 DE DOZE DE DROGURI ȘI SUME IMPORTANTE DE BANI, CONFISCATE ÎN CHECHECI

Potrivit informațiilor, de la o singură adresă, anchetatorii au ridicat aproximativ 15.000 de euro. În total, vorbim de zeci de mii de euro găsiți în urma descinderilor, bani proveniți din traficul de substanțe psihoactive.

Ofițerii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad sub coordonarea procurorului DIICOT – Biroul Teritorial Arad au efectuat 11 percheziții la adrese situate pe străzile Șezătorii și Mușețel din cartierul Checheci. Mai multe persoane au fost conduse la sediul DIICOT Arad în vederea audierii lor.

Anchetatorii au descoperit și confiscat 5.000 de doze de substanțe psihoactive, gata preparate pentru consumatori, dar și alte droguri precum Ecstasy și cannabis. O doză de substanță psihoactivă se comercializa pe stradă la 15 lei. Odată luată doza, consumatorul manifesta tulburări de comportament, stări letargice și de leșin. Practic, cel care lua doza devenea „legumă”.

„Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Arad, sub coordonarea procurorului DIICOT – Biroul Teritorial Arad a efectuat un număr de 11 percheziții și a pus în aplicare 9 mandate de aducere. Perchezițiile au fost efectuate pentru destructurarea unei grupări infracționale care acționa pe linia traficului de droguri și substanțe psihoactive”, a precizat – pentru Jurnal Arădean/Aradon – comisarul șef Cosmin Popovici, șeful Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad. În urma audierilor, procurorul de caz din cadrul DIICOT Arad va lua măsurile legale ce se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *