miercuri, iulie 18contact@streetnews.ro

TULCEA: POMPIERII AU GĂSIT TRUPUL CELUI DE-AL DOILEA COPIL LUAT DE VIITURĂ

Cel de-al doilea copil luat de o viitură puternică marţi seară, alături de sora sa şi de cei doi bunici, a fost găsit decedat, iar în continuare este dat dispărut bunicul acestuia. Bunica şi sora copilului şi-au pierdut viaţa.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, echipele de intervenţie au reuşit să găsească în noaptea de marţi spre miercuri trupul băiatului de patru ani, care fusese luat de apele unui pârâu împreună cu alte trei persoane – sora lui, în vârstă de 7 ani, bunica, de 58 de ani şi bunicul copiilor, în vârstă de 68 de ani. În continuare, bărbatul este dispărut. Căutările au fost oprite în jurul orei 03.30, urmând să fie reluate miercuri dimineaţă.

Cei doi copii şi bunicii lor au fost luaţi miercuri seară de apele unui pârâu din localitatea Măgurele din comuna Topolog. Echipele de intervenţie au reuşit să o găsească pe fetiţa de şapte ani şi pe bunica ei, ambele în stop cardio-respirator. Cadrele medicale au făcut manevrele de resuscitare, dar femeia şi copilul nu au putut fi salvaţi.

Reprezentanţii ISU spun că totul s-a întâmplat după ce cele patru persoane, aflate într-o căruţă, au încercat să traverseze un pârâu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *