miercuri, iunie 20contact@streetnews.ro

ACCIDENT CUMPLIT PE AUTOSTRADĂ – POLIȚIST SPULBERAT DE UN TIR, ÎN TIMP CE ACORDA AJUTOR UNUI ȘOFER!

Un polițist de la biroul Autostrăzi a fost rănit grav, în această dimineață, în urma unui accident care a avut loc pe Autostrada Sibiu – Deva, după ce acesta a coborât din autospecială pentru a acorda ajutor unui TIR staționat pe banda de urgență. Un elicopter SMURD va prelua victima.

Potrivit IGPR, accidentul în care a fost implicat polițistul de la Biroul Autostrăzi a avut loc luni dimineața, în jurul orei 8.40, pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, în zona localității Aciliu, județul Sibiu, între kilometrii 274 și 275

„Un polițist din cadrul Biroului Autostrăzi aflat în serviciu, a oprit la solicitarea șoferului unui autovehicul staționat pe banda de urgență a sensului de mers Sibiu-Sebeș. În timp ce acesta acorda sprijin șoferului, pe banda de urgență, un TIR care circula din spate a acroșat autovehiculul staționat, autospeciala de poliție, iar pe polițist l-a lovit într-un parapet în afara părții carosabile”, arată IGPR.

Potrivit sursei citate, polițistul este în stare gravă, urmând să fie transportat de urgență la spital, cu ajutorul unui elicopter.

Poliția Română arată că polițistul accidentat face parte din promoția 2016.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, pe sensul de mers către Deva, între kilometri 274 și 275, în zona localității Aciliu, din cauza accidentului, ciruclaia este oprită.

Polițiștii au deviat traficul pe DN1, între Săliște (județul Sibiu) și Cunța (județul Alba).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *