marți, iulie 17contact@streetnews.ro

ACCIDENT ÎN NĂVODARI: DOUĂ PERSOANE GRAV RĂNITE DUPĂ CE ȘOFERUL, A INTRAT ÎNTR-UN ORNAMENT DE BETON!

Un accident a avut loc, în cursul nopții trecute, într-un sens giratoriu din Năvodari. Un tânăr de 26 de ani aflat la volanului unui autoturism, precum cu pasagerul acestuia, au fost grav răniți după ce mașina lor a intrat direct într-un ornament de beton.

INFORMARE IPJ Constanța:

La data de 01.10.2017, ora 23.55, numitul B.D., în vârstă de 34 de ani, din municipiul Brăila, a condus un autoturism pe bulevardul Năvodari din orașul cu același nume, dinspre centrul localității către Lumina, iar la intersecția cu un sens giratoriu a intrat în coliziune cu un ornament de beton.
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto și a unui pasager, un tânăr în vârstă de 26 de ani, domiciliat pe raza județului Galați.
Polițiștii au stabilit faptul că respectivul conducător auto nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză a fos tîntocmit dosar penal.

UPDATE. Potrivit reprezentanților Serviciului Județean de Ambulanță, doi bărbați din interiorul autoturismului, de 27 și 34 de ani, au suferit mai multe traume, fiind transportați la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *