duminică, iulie 22contact@streetnews.ro

ACCIDENTAȚI DE … BICICLETE

În dimineața zilei de 10.09.2017, în jurul orei 09.30, un bărbat de 62 ani, din comuna Valea Dragului, în timp ce se deplasa pe bicicletă, pe Drumul Județean 401, în localitatea Vărăști, județul Giurgiu, a accidentat ușor o femeie de 65 ani, din comuna Vărăști, care în calitate de pieton s-a angajat în traversarea părții carosabile fără se asigure și prin loc nepermis.

Biciclistul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ (nu se afla sub influența băuturilor alcoolice).

Victima a fost transportată la spitalul Bagdasar Arseni din municipiul București, pentru acordarea de îngrijiri medicale și efectuarea de investigații.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În aceeași zi, în jurul orei 16.15, un alt bărbat, de 59 de ani, din municipiul București, în timp ce se deplasa pe bicicleta pe Drumul Județean 411, în satul Brăniștari, comuna Călugăreni, județul Giurgiu, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la stânga și a căzut pe partea carosabila rănindu-se ușor.

Persoanei i-au fost acordate îngrijiri medicale, la fata locului, de personalul unei ambulanțe, persoana refuzând transportarea la unitatea sanitară.

Biciclistul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ (nu se afla sub influența băuturilor alcoolice).

Polițiștii Biroului Rutier au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *