joi, iulie 19contact@streetnews.ro

ANCHETĂ DUPĂ CE UN COPIL DE TREI ANI A MURIT ÎNECAT CU O BUCATĂ DE POLISTIREN


Părinții unui copil de trei ani din localitatea Păltinoasa, județul Suceava, sunt cercetați penal pentru ucidere din culpă, după ce băiețelul lor a murit înecat cu o bucată de polistiren, pe care a rupt-o din izolația locuinței.

Conform reprezentanților Inspectoratul de Poliție Suceava, băiețelul se afla, duminică, împreună cu frații săi în fața casei și se juca. La un moment dat, copilul a rupt o bucată de polistiren pe care a băgat-o în gură și s-a înecat.

Copilul fusese lăsat nesupravegheat de mamă, care pregătea mâncare. La un moment dat, femeia l-a observat pe băiețel că are gura plină de polistiren și este vânăt la față.

La fața locului a fost chemat un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Suceva, însă, cu toate eforturile, făcute copilul a murit la scurt timp după ce-a ajuns la Spitalul Orășenesc din Gura Humorului.

În acest caz polițiștii suceveni au declanșat o anchetă penală, părinții fiind cercetat pentru ucidere din culpă.

“În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, efectuându-se mai multe anchete pentru a stabili dacă a fost vorba de neglijență. Așteptăm rezultatul necropsiei care va stabili cu exactitate cauza decesului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de poliție Suceava, Ionuț Epureanu.

imagine cu titlu informativ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *