miercuri, iunie 20contact@streetnews.ro

ATAC ARMAT LA UN FESTIVAL DIN LAS VEGAS.

Poliția din Las Vegas a confirmat un incident la un festival din Las Vegas. Potrivit presei străine, atacatori au deschis focul asupra participanților. Două persoane au murit și alte peste 20 au fost rănite. Este așteptat ca bilanțul victimelor să crească.

 

LAS VEGAS, NV – OCTOBER 01: People tend to the wounded outside the Route 91 Harvest Country music festival grounds after an apparent shooting on October 1, 2017 in Las Vegas, Nevada. There are reports of an active shooter around the Mandalay Bay Resort and Casino. (Photo by David Becker/Getty Images)

UPDATE: Potrivit poliției din Las Vegas, la această oră, anchetatorii cred că nu au existat alți atacatori în afara celui deja împușcat de forțele de intervenție.

UPDATE: În jur de 24 de persoane au fost rănite, titrează CNN. 12 persoane sunt în stare critică, confirmă autoritățile. Cele 24 de persoane rănite au suferit răni prin împușcare confirmă spitalele.

ilanțul răniților va crește având în vedere busculada creată în urma atacului.

UPDATE: Potrivit Sky News, un suspect a fost împușcat de polițiști în interiorul hotelului. Nu sunt detalii cu privire la starea acestuia.

Toate zborurile spre și din Las Vegas au fost suspendate temporar.

Poliția solicită cetățenilor să evite zona în care se află hotelul. Este vorba despre o zonă extrem de populară în rândul turiștilor.

Mai multe persoane au fost rănite după un atac armat la un festival de muzică country din Las Vegas. Incidentul a avut loc în apropierea hotelului Mandalay Bay, titrează the Telegraph care mai precizează și faptul că poliția a confirmat incidentul.

Unii martori au declarat că au fost cel puțin trei sau patru persoane înarmate care au deschis focul asupra participanților. Atacatorii s-ar fi aflat la unul dintre etajele superioare ale hotelului și au rănit inclusiv un paznic.

Nu există date confirmate cu privire la numărul de răniți dar potrivit unor surse din presa americană, cel puțin 20 de persoane au fost rănite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *