marți, iulie 17contact@streetnews.ro

BĂRBAT DE 26 DE ANI ARESTAT PENTRU CĂ A VIOLAT UN MINOR DE 12 ANI

Un bărbat de 26 de ani a fost arestat, fiind acuzat că a violat un băiat de 12 ani, care provine dintr-o familie dezorganizată şi care se adăpostise într-o rulotă din Sectorul 3 al Capitalei.

Potrivit Poliţiei Capitalei, Secţia 12 Poliţie a fost sesizată prin apel la 112 de către un băiat de 12 ani că a fost violat de un bărbat cunoscut întâmplător, iar pe baza descrierii oferite de copil poliţiştii au reuşit depistarea unui bărbat de 26 de ani, pe care l-au dus la audieri. De asemenea, băiatul a fost transportat la spital, unde a şi rămas internat.

În urma cercetărilor, făcute sub supravegherea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, s-a stabilit că băiatul, provenit dintr-o familie dezorganizată, îşi găsise adăpost temporar într-o rulotă parcată în sectorul 3, iar duminică seară, după oră 23.00, a intrat în dialog cu un bărbat fără adăpost.

„Cel din urmă, după ce a intrat, împreună cu minorul, în rulota unde se instalase băiatul, prin violentă l-ar fi constrâns să întreţină relaţii sexuale. Bărbatul de 26 de ani a fost reţinut, iar Parchetul a propus arestarea să preventivă. Judecătoria Sectorului 3 a admis această propunere şi a dispus arestarea preventivă a acestuia”, precizează Poliţia Capitalei.

De asemenea, Poliţia Capitalei anunţă, printr-un comunicat de presă transmis tot marţi seară, că instanţa a emis mandat de arestare preventivă pentru un bărbat prins de poliţiştii sesizaţi că acesta s-a masturbat într-un părculeţ amenajat ca loc de joacă pentru copii în sectorul 1. Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, a fost reţinut şi apoi arestat pentru corupere sexuală a minorilor şi ultraj contra bunelor moravuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *