marți, iulie 17contact@streetnews.ro

BĂRBAT PRINS ÎN FLAGRANT DE UN POLIȚIST AFLAT ÎN TIMPUL LIBER IMEDIAT DUPĂ COMITEREA UNUI FURT DINTR-O SOCIETATE COMERCIALĂ

Marți, 26 septembrie a.c., un polițist din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, aflat în timpul liber, a prins în flagrant un bărbat, în vârstă de 30 de ani, imediat după comiterea unui furt dintr-o societate comercială din sectorul 5.

La data menționată, în jurul orei 14.30, un polițist din cadrul Secției 19 Poliție, în timp ce se deplasa către serviciu, cu autoturismul personal, într-o zonă din sectorul 5, a observat un bărbat ce ieșise în fugă din incinta unui supermarket, având asupra sa două sticle de culoare închisă, în urma sa paznicul strigând să se oprească.

Astfel, polițistul a plecat în urmărirea celui în cauză, după aproximativ 200 de metri reușind imobilizarea acestuia, totodată solicitând sprijinul agenților de siguranță publică aflați în serviciu.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că bănuitul, profitând de neatenția angajaților, a trecut de casele de marcat ale supermarketului fără a plăti contravaloarea a două produse, pe care le-a ascuns.

Prejudiciul creat prin săvârșirea faptei a fost recuperat integral și restituit persoanei în drept.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *