marți, iulie 17contact@streetnews.ro

‘CARAVANA FILMELOR TIFF’ IN MUNICIPIUL PLOIEȘTI

Primăria Municipiului Ploiești vă reamintește că, în perioada 19 – 20 septembrie a.c., pe Esplanada Palatului Culturii se va derula evenimentul ‘Caravana Filmelor TIFF’. Cu această ocazie, în cele două seri, pe ecranul uriaș al Caravanei, începând cu ora 21.00, vor avea loc proiecții de film pentru public.

Astfel, marți, 19 septembrie a.c., pe ecran va rula unul dintre cele mai puternice filme lansate în ultimul an, (M)ucenicul, în regia cineastului rus Kirill Serebrennikov, o ecranizare care pune în discuție subiecte fierbinți actuale, o dramă provocatoare despre fundamentalismul religios, premiată la Cannes.

A doua seară, miercuri, 20 septembrie, este rezervată unei comedii care a adus încasări consistente în box office-ul italian, comedia Complet străini / Perfetti sconosciuti, unul dintre cele mai populare filme italiene în cinematografele din țara sa anul trecut, vorbește despre cât de mult comunicăm, cu adevărat, în epoca social media și a telefoanelor mobile.

Un proiect cu tradiție al Festivalului Internațional de Film Transilvania, ‘Caravana Filmelor TIFF’ se află la cea de a opta ediție, peste 30.000 de spectatori urmărind filme în aer liber anul trecut, între lunile iulie și septembrie. Intrarea este gratuită.

‘Caravana Filmelor TIFF’ este un proiect organizat de Asociația Pentru Promovarea Filmului Românesc, cu sprijinul Europa Cinemas și al Centrului Național al Cinematografiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *