joi, iulie 19contact@streetnews.ro

CERNAVODĂ: BANI PENTRU MODERNIZAREA GRĂDINIȚEI NR.4

De la începutul anului şi până în prezent, la Cernavodă au fost semnate 3 contracte de finanţare a unor proiecte.

Cel mai recent a fost semnat de primarul orașului Cernavodă, Liviu – Cristian Negoiță, cu reprezentantul Ministerului Dezvoltării, fiind un proiect finanțat din bugetul MDRAP în valoare de 753.698,20 lei pentru realizarea obiectivul de investiții ”Reabilitare și modernizare Grădinița nr. 4, str. Tudor Vladimirescu nr.12, în vederea creșterii eficienței energetice” din orașul Cernavodă. Banii au fost alocați în baza Ordinului 3420/2017 al viceprim-ministrului ministrului dezvoltării regionale, administrației publice și fondurilor europene.

Obiectivului de investiții cuprinde lucrări precum: izolarea termică a pereților exteriori, montare tâmplărie exterioară performantă energetic, termoizolarea planșeului peste ultimul nivel, înlocuirea ușilor de acces în clădire, înlocuirea coloanelor de distribuție inclusiv termoizolarea din subsol, montarea corpurilor de iluminat cu consum redus de energie, înlocuirea corpurilor de încălzire, precum și dotări interioare.

Valoarea totală a investiției se ridică la suma de 785.602,00 lei, diferența fiind suportată din Bugetul Local al orașului Cernavodă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *