marți, iulie 17contact@streetnews.ro

CIMITIR ȘI HOTEL PENTRU ANIMALELE DE COMPANIE, ÎN CAPITALĂ

La propunerea Primarului General, Gabriela Firea, Consiliul General al Municipiului București a aprobat în ședința de astăzi proiectul de hotărâre privind înființarea și amenajarea unui cimitir si a unui hotel pentru câini și pisici în Capitala.

Proiectul a fost aprobat cu 33 de voturi pentru, 10 abțineri și 1 vot împotriva. Au votat pentru 22 de consilieri PSD, 7 consilieri USR si 4 consilieri ALDE. S-au abținut 6 consilieri USR și 4 consilieri PNL, iar 1 consilier PNL a votat împotriva.

„In urma nenumăratelor solicitări primite din partea cetățenilor am luat inițiativa amenajării unui cimitir pentru animalele de companie (câini și pisici) și, de asemenea, a unei facilitați de cazare unde bucureștenii sa-și poată lasă cățeii sau pisicile, în siguranța și la tarife convenabile, atunci când pleacă din localitate.
Administrația pentru Supravegherea și Protecția Animalelor va apela la specialiști în domeniu pentru întocmirea studiilor necesare. Deja au fost identificate câteva amplasamente, iar studiile menționate vor stabili care sunt cele mai potrivite”. a declarat  Gabriela Firea, primarul general al municipiului București 


Proiectul presupune demararea studiilor necesare înființării celor doua obiective, iar pentru realizarea acestora se va apela la sprijinul unor specialiști în domeniul medicinei veterinare: medici veterinari din cadrul Universității de Medicina Veterinara, etologi si chinologi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *