miercuri, mai 23contact@streetnews.ro

CIRCULAȚIA RUTIERĂ PE A2 ŞI A4, ÎNGREUNATĂ DIN CAUZA CEȚII

Circulaţia rutieră pe autostrăzile A2 Bucureşti-Constanţa şi A4 Ovidiu-Agigea se desfăşoară îngreunat din cauza ceţii, miercuri dimineaţă, avertizează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Conform Infotrafic, pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa circulaţia este îngreunată din cauza ceţii pe tronsoanele kilometrice 12 – 64 şi 193 – 212 şi pe A4 Ovidiu-Agigea. Poliţiştii le recomandă şoderilor să adapteze viteza de deplasare, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele din faţă şi să nu bruscheze comenzile maşinii.

Infotrafic mai informează că la această oră nu sunt înregistrate evenimente rutiere care să impună oprirea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzile din ţară şi nici probleme majore de fluenţă a traficului.

Traficul a fost reluat în cursul nopţii pe ambele sensuri ale DN 7C Transfăgărăşan, la kilometrul 58, în comuna Arefu, judeţul Argeş, închis marţi după-amiază pentru a permite intervenţia echipajelor de pompieri după ce pe munte a apărut o zonă din care iese fum, în apropierea cetăţenii Poenari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *