marți, iulie 17contact@streetnews.ro

CONSTANȚA: AGENT DE POLIȚIE PRINS ÎN FLAGRANT ÎN TIMP CE LUA MITĂ

În cursul zilei de ieri, ofițerii Direcției Generale Anticorupție — Serviciul Județean Anticorupție Constanța, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au prins în flagrant un agent de poliție din cadrul I.P.J. Constanța, imediat după ce a primit suma de 400 de lei de la o persoană pentru a nu aplica sancțiunea corespunzătoare încălcării unor norme rutiere.

Din cercetări s-a stabilit că, miercuri, 30 august a.c., un echipaj format din doi polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța — Secția 5 Poliție, a oprit un autoturism, condus de un cetățean turc, după ce acesta săvârșise o contravenție la regimul rutier. Pentru a nu lua măsurile legale față de conducătorul auto, unul dintre cei doi polițiști i-a solicitat o sumă de bani neprecizată.

Conducătorul auto a sesizat imediat fapta la S.J.A. Constanța, în scurt timp fiind realizată prinderea în flagrant a agentului de poliție, la scurt timp după ieșirea din serviciu, după ce a primit suma de 400 de lei.

Polițistul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită, asupra acestuia fiind dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *