joi, iulie 19contact@streetnews.ro

CONSTANȚA: PRIMĂRIA FACE ANGAJĂRI

Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs la sediul din bd. Tomis nr. 51 pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante în cadrul:

  1. Serviciului Juridic, Direcția Administraţie Publică Locală, astfel:
  • consilier juridic clasa I, gradul superior (1 post).

Condiţii: studii superioare de lungă durată absolvite cu diploma de licenţă sau echivalentă cu specializarea stiinţe juridice, cunoştinţe optime operare calculador folosind tehnici standard de procesare – nivel bază (Word, Excel), să îndeplinească condiţiile de ocupare a unei funcţii publice, conform art.54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată cu modificările şi completările ulterioare, minim 9 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Proba scrisă se va desfăşura în data de 16.05.2018, ora 10:00, iar interviul candidaţilor admişi la data de 18.05.2018, ora 14:00. Dosarele de înscriere se depun în perioada 16.04.2018 – 07.05.2018, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218.

Condiţiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei și pe site-ul www.primaria-constanta.ro.

Date de contact: tel. 0241/488137, fax 0241/488147, e-mail resurse.umane@primaria-constanta.ro.

  1. Serviciul Public Gestionare Animale Abandonate:
  • inspector specialitate gradul debutant – 1 post.

Condiţii: studii superioare absolvite cu diploma de licență – specialitatea în științe inginerești, economice, juridice și administrative, cunoștințe operare calculator nivel bază atestat cu certificat de absolvire.

  • referent treapta II-1 post – 6 luni vechime.

Condiţii: studii medii absolvite cu diploma de bacalaureat, cunoștințe operare calculator nivel bază atestat cu certificat de absolvire.

  • tehnician veterinar debutant – 1 post.

Condiţii: studii medii absolvite cu diploma de bacalaureat și diplomă de tehnician veterinar.

  • muncitori necalificați treapta I- prinzător – 3 posturi – 6 luni vechime.
  • muncitori necalificați treapta I – îngrijitor – 3 posturi – 6 luni vechime.

Condiţii: studii medii absolvite cu diploma de bacalaureat sau generale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *