duminică, iulie 22contact@streetnews.ro

CONSTANȚA: SE OPREȘTE APA ÎN MAI MULTE ZONE DIN ORAȘ

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a conductei de distribuție apă potabilă cu diametrul de 110 mm, de pe strada Pictor Nicolae Grigorescu, RAJA Constanța este nevoită să întrerupă furnizarea de apă joi, 31 august, în intervalul orar 9.00 – 16.00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din perimetrul delimitat de bulevardul Tomis, străzile Pictor N. Grigorescu, Ileana Cosânzeana, Lacului, Mioriței, Primăverii, Ion Rațiu, bulevardul Tomis.

De asemenea, nu vor beneficia de apă consumatorii arondați Punctelor Termice 103, de pe strada Farului și 106, de pe strada Făgetului.

Toţi consumatorii sunt rugați să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

‘Ne cerem scuze față de abonații afectați și îi asigurăm că echipele de intervenție ale contructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei’, transmit reprezentanții regiei de apă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *