luni, iunie 18contact@streetnews.ro

”CUPA MĂRII NEGRE” MEDGIDIA, ÎNCHEIATĂ CU SUCCES DE TINERII CICLIȘTI

În data de 23 septembrie 2017, municipiul Medgidia a fost gazda concursului de ciclism intitulat ”Cupa Mării Negre”, ediția a IV- a.

Primăria Municipiului Medgidia și Clubul de Ciclism ”Bilal 2000” Constanța au lansat tinerilor provocarea de a participa la o inedită competiție pe 2 roți, împărțită în 4 categorii de vârstă și 2 grupe, băieți și fete.

Competiția s-a adresat copiilor și adolescenților cu vârste cuprinse între 5 și 16 ani, antrenând atât cicliști profesioniști cât și amatori. Peste 100 de copii ambițioși din întreaga țară s-au implicat în această antrenantă experiență a pedalatului care s-a desfășurat în Parcul 1 Mai.

Pentru categoria 5-7 ani, fete, primul loc a revenit Ioanei Anamaria Pătrașcu, Erika Tudor și-a adjudecat locul II, iar Paula Leu a obținut locul III.
La categoria 5-7 ani, băieți, locul I a fost câștigat de Ștefan Alexandru Leu, pe locul secund a urcat Raul Alexander Payne, iar locul al treilea a ajuns la Ștefan George Clinciu.

Următoarea categorie de vârstă, 8-10 ani, fete, a fost câștigată de Amalia Cristina Pătrașcu, locul II a fost înmânat Mariei Raluca Georgescu, iar locul III a revenit Cristinei Di Ponto. Pentru băieți, categoria 8-10 ani, premiul întâi a fost adjudecat de Rareș Iacob, premiul II a revenit lui Matei Butuc, iar cel de-al treilea premiu a fost câștigat de Mihai Brînză.

La categoria 11-13 ani, fete, Sabina Petrescu a obținut primul loc, Amalia Cristina Pătrașcu a urcat pe locul II și Ariana Maria Rizea a câstigat locul III. Băieții la categoria 11-13 ani au obținut premiile după cum urmează: Matei Ion și-a adjudecat locul I, Alexandru Iancu a ocupat locul II, iar Octavian Dumitrescu a primit locul III.
Ultima categorie de vârstă, 14-16 ani, fete, a fost câștigată de Maria Stancu, locul secund a revenit Amaliei Cristina Pătrașcu, iar Sabina Petrescu și-a adjudecat cel de-al treilea loc în competiție. Pentru grupa de băieți, categoria 14-16 ani, premiile au fost împărțite între Alexandru Paris, locul I, Radu Drăgoiu, locul II și Alex Iacob, locul III.

La finalul celor 3 ore de concurs, evenimentul a culminat cu premierea talentaților câștigători de către viceprimarul municipiului Medgidia, Luminița Vlădescu, alături de reprezentanții clubului sportiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *