miercuri, iulie 18contact@streetnews.ro

ETAPA IX-A LIGA 1: FC VIITORUL – FCSB 1-0

fcviitorul.ro
fcviitorul.ro

Sâmbătă seară s-a disputat, pe terenul Central din Complexul Academiei Hagi, partida dintre FC Viitorul şi FCSB, din cadrul etapei a 9-a a Ligii I Betano.

Campioana a reușit cel mai bun joc din actualul sezon al Ligii I și a bifat trei puncte extrem de importante pentru moralul echipei. Viitorul s-a impus cu 1-0, unicul gol fiind marcat de Eric de Oliveira, în min.31, cu un șut spectaculos din afara careului.

Trebuie remarcate debuturile în tricoul constănțenilor ale lui Răzvan Horj și Bradley de Nooijer. Venit de la CFR Cluj, Horj a fost titular și a făcut un joc aproape perfect, în vreme de olandezul sosit de la Dordrecht a intrat pe teren în ultimul sfert de oră și s-a achitat excelent de sarcini.

Următorul meci al Viitorului din Liga I este programat luni (18 septembrie), de la ora 20.30, pe terenul formației Astra Giurgiu.

FC Viitorul – FCSB 1-0 (1-0)

A marcat: Eric 31.

Cartonaşe galbene: Țîru 37, Eric 45+1, Cicâldău 80, Drăguș 82 / Budescu 18, Man 57, J. Morais 71.

Au evoluat formaţiile:

FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Rîmniceanu – Lopez, Țîru, Horj, Ganea – Cicâldău, Mladen, Vînă (68 Drăguș) – Eric (76 De Nooijer), Țucudean (62 Ciobanu), Chițu.
Rezerve neutilizate: Buzbuchi – Ghiță, Dumitrescu, Băluță.

FCSB (antrenor Nicolae Dică): Vlad – Enache (46 Golofca), Planic, Balașa, Momcilovic – Pintilii, J. Morais – Man (67 Coman), Budescu (46 Teixeira), Tănase – Alibec.
Rezerve neutilizate: Niță – Larie, Gnohere, Ov. Popescu.

Au arbitrat: George Găman (Craiova) –  Sebastian Gheorghe (Suceava), Daniel Mitruți (Craiova); rezervă: Marcel Bîrsan (București).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *