duminică, iulie 22contact@streetnews.ro

ETAPA VIII-A LIGA 1: POLI IAȘI PIERDE PE TEREN PROPRIU CU 2 – 0

Prima victorie în deplasare pentru nou-promovata Sepsi Sf.Gheorghe a fost obținută, luni seara, pe terenul celor de la CSM Poli Iași, scor 2-0, în ultima partida a etapei cu numărul opt din Liga 1 Betano.

Un succes adus de dubla lui Claudiu Herea din minutele 30 si 84, iar Sepsi ajunge la cota 9 puncte în clasament fiind situata deasupra campioanei Viitorul.

Ieșenii au dominat teritorial începutul meciului, fără însă a-și crea mari ocazii de gol la poarta apărata de Feher.

Deschiderea scorului s-a produs astfel contrar cursului jocului la o pasa a lui Hadnagy în spatele defensivei gazdelor. Herea a apărut din plan secund și i-a furat practic mingea mult prea staticului Cioinac și a trimis in poarta. In partea secunda gazdele au atacat fără orizont in căutarea egalării și au plătit prețul în urma unui contraatac dus la capăt de Sepsi.

Același Herea a primit cu poarta goala de la lituanianul Papsys și a închis practic meciul cu sase minute înaintea finalului. Prima victorie pentru Sepsi în deplasare în scurta istorie a formației din Sf.Gheorghe pe prima scena a fotbalului romanesc.

Au evoluat:

CSM Poli Iaşi: Kelava – Spătaru, Frăsinescu, Cioinac, Sin (Panţîru ’55) – Qaka, Chelaru – Platini (Ştefănescu ’72), Jo, Kizito – An. Cristea. Antrenor: Flavius Stoican

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe: Fejer – Burlacu, Oros, I. Ursu, C. Grecu – Thiaw, Ghingha – Astafei (Veress ’90+2), Cl. Herea, P. Petre (Dima ’66) – Hadnagy (Papsys ’69). Antrenor: Valentin Suciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *