luni, iunie 25contact@streetnews.ro

FĂRĂ PERMIS ȘI CU MOTORINA ÎN PORTBAGAJ A VRUT SĂ OFERE MITA 700 DE LEI UNOR POLIȚIȘTI DE FRONTIERĂ

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Constanţa, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au constatat prinderea în flagrant a unui cetățean, fără calitate specială, care a oferit unui echipaj alcătuit din doi lucrători de poliție de frontieră, suma de 700 lei, pentru a nu i se întocmi dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat, precum și furt de motorină.

În fapt, în data de 26.08.2017, doi lucrători de poliţie de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă Constanţa au sesizat la D.G.A – Serviciul Județean Anticorupție Constanţa faptul că au surprins în flagrant un cetăţean în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere suspendat. În plus, s-a constatat că acesta transporta o cantitate de motorină sustrasă, iar pentru a nu i se întocmi dosar penal a oferit suma de 700 lei cu titlu de mită.

În cauză, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus reținerea pentru 24 de ore a cetățeanului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită. Duminică, 27 august a.c., acesta a fost prezentat Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă, fiind emis mandat de arestare preventivă pe 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *