miercuri, iulie 18contact@streetnews.ro

FEMEIE OMORÂTA DE DE UN BOLNAV PSIHIC, DUPĂ CE A FOST ÎNJUNGHIATĂ DE MAI MULTE ORI

O femeie a fost înjunghiată în gât, vineri la prânz, în zona unei cofetării din localitatea argeşeană Mioveni, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Primele date obţinute de către poliţişti arată că atacatorul este un bărbat de 37 de ani, bolnav psihic, care în urmă cu doi ani a mai atacat o tânără pe stradă, pe care, de asemenea, a înjunghiat-o. La ora transmiterii ştirii, victima care a suferit o hemoragie masivă şi este în stare foarte gravă, este transportată la spital.

UPDATE: Femeia, de 69 de ani, înjunghiată în gât, a suferit o hemoragie masivă iar medicii nu au mai putut să o salveze.

La locul incidentului, au fost trimise de urgenţă un echipaj al Servciului Judeţean de Ambulanţă Argeş şi un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

Surse din Poliţie au declarat pentru News.ro că în urmă cu doi ani bărbatul a atacat tot pe stradă o tânără pe care, de asemenea, a înjunghiat-o. La vremea respectivă, bărbatul nu a fost condamnat pentru fapta sa, el fiind bolnav psihic. La acel moment, instanţa a dispus tratament medicamentos pentru bărbat, iar din punct de vedere legal el se află în grija mamei sale.

Potrivit aceloraşi surse, în urmă cu două luni, bărbatul a avut o criză şi a fost internat la un spital din Vedea.

Victima bărbatului, despre care autorităţile nu au foarte multe date, este în stare gravă, ea suferind o hemoragie masivă. După ce a fost înjunghiată, femeia a fost preluată de un echipaj de Terapie Intenvsivă mobilă şi dusă la spital, unde medicii încearcă să o salveze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *