marți, iulie 17contact@streetnews.ro

FESTIVALUL CLĂTITELOR SĂRBĂTORIT ÎN „ORĂȘELUL COPIILOR” DIN SECTORUL 4 AL CAPITALEI

Fel de fel de clătite, cu arome dulci sau sărate vor fi pregătite, timp de trei zile, pentru iubitorii unuia dintre deserturile preferate ale românilor. Atracția festivalului va fi o clătită uriașă.

Timp de trei zile, între 1 și 3 septembrie a.c., 30 de producători de dulciuri din toată țara se vor întrece în parcul Orășelul Copiilor din sectorul 4, în a pregăti cele mai pufoase și însiropate clătite. Preparat după rețete bine păstrate, celebrul desert franțuzesc, foarte iubit de altfel și de români, se va regăsi pe săturate, în cele mai variate combinații.

Cu miere, stafide și nuci, ciocolată și dulcețuri fine, sau sărate, cu brânzeturi și ciuperci, precum renumitele clătite brașovene, delicatesele au toate șansele să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi. Mai mult, organizatorii le vor pregăti iubitorilor acestor bunătăți o adevărată provocare.

O clătită “uriașă” cu o lungime de cinci metri va fi preparată și oferită, sâmbătă dimineață, spre degustare, tuturor vizitatorilor târgului de dulciuri. Din meniu nu vor lipsi prăjiturile de casă și nici produsele din miere de cea mai bună calitate. Buna dispoziție va fi asigurată de momentele artistice, muzicale sau de umor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *