marți, iunie 19contact@streetnews.ro

FESTIVALUL DE TEATRU „TANȚA ȘI COSTEL” S-A ÎNCHEIAT ÎN ROPOTE DE APLAUZE

În perioada 29 septembrie – 01 octombrie 2017, municipiul Medgidia a fost gazda celei de-a VI -a ediții a Festivalului Național de Teatru ”Tanța și Costel”.
Evenimentul a fost organizat de Primăria Municipiului Medgidia cu sprijinul Cercului Militar Medgidia și al Biroului Tradiții și Cultură din Direcția Instrucție și Doctrină din Statul Major General prin Garnizoana Medgidia. În decursul celor trei zile de festival, publicul larg a fost martorul unor demonstrații de talent, creativitate și muncă, iar peisajul cultural autohton a fost îmbogățit cu 9 piese de teatru din repertoriul național și internațional.
Reprezentațiile teatrale au fost predominant comedii, însă programul serilor de festival a conținut și scenete comice, spectacol și dramă.
Spectacolul s-a încheiat duminică, 01 octombrie 2017, cu Festivitatea de premiere a trupelor de teatru venite de pe întreg teritoriul țării, dar și a celor care au făcut posibilă realizarea acestei ediții a festivalului.

”Este o adevărată onoare să avem parte de o asemenea desfășurare de forțe teatrale la Medgidia. Îmi doresc să ne bucurăm săptămânal de reprezentații artistice pe scenele municipiului.”, a declarat primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *