luni, iunie 18contact@streetnews.ro

FIFA A SUSPENDAT ARENA NAŢIONALĂ PENTRU UN MECI ȘI FRF AMENDATĂ CU 25.000 DE FRANCI ELVEŢIENI

Comisia de Disciplină a FIFA a suspendat Arena Naţională din Bucureşti pentru un joc şi a amendat Federaţia Română de Fotbal (FRF) cu suma de 25.000 de dolari, în urma incidentelor de la meciurile România – Armenia şi Muntenegru – România, din preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

FRF a primit o amendă de 15.000 de franci elveţieni şi stadionul din Capitală a fost suspendat un joc din cauza afişării de bannere cu conţinut discriminatoriu şi religios şi pentru aruncarea de obiecte în teren şi folosirea de lasere şi dispoziţive incendiare, la meciul cu Armenia, scor 1-0, din 1 septembrie, titrează News.ro.

Pentru comportmanetul nepotrivit al fanilor români (folosirea de dispiztive incendiare şi afişarea de bannere discriminatorii) la partida de la Podgorica, FRF a fost amendată cu 10.000 de franci elveţieni. Şi forul din Muntenegru a fost amendat cu 25.000 de franci elveţieni.

La 4 septembrie, Selecţionata României a fost învinsă de naţionala Muntenegrului, scor 1-0, în etapa a opta a grupei E şi a ratat orice şansă de calificare la Cupa Mondială din 2018.

Următorul meci pe teren propriu al tricolorilor va avea loc joi, de la ora 21.45, cu naţionala Kazahstanului. Întâlnirea se va disputa la Ploieşti, pe Stadionul Ilie Oană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *