miercuri, iulie 18contact@streetnews.ro

FOTBAL: FINALA CUPEI ROMÂNIEI, PE ARENA NAŢIONALĂ

Comitetul Executiv al FRF a stabili, luni, ca final actualei ediţii a Cupei României să se dispute, la 27 mai, pe Arena Naţională din Capitală. Supercupa României va avea loc pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova.

„Aprobă cu unanimitate de voturi ca Finala Cupei României să se desfăşoare la data de 27 mai 2018, iar stadionul să fie acelaşi cu cel pe care se dispută Finala Cupei României pentru juniori U19 , respectiv Arena Naţională, iar Supercupa să se desfăşoare pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova. Finala Cupei României la fotbal feminin se va desfăşura pe data de 29 mai 2018”, se arată pe site-ul FRF.

Comitetul Executiv a mai stabilit datele de baraj pentru menţinerea/promovarea în Liga I, respectiv 9 şi 13 iunie 2018.

Secretarul general al FRF a fost desemnat Radu Vişan, iar secretarul general-adjunct Gabriel Bodescu.

„Aprobă cu unanimitate de voturi propunerile preşedintelui FRF cu privire la persoanele care ocupă funcţia de secretar general şi secretar general adjunct, respectiv Radu Vişan şi Gabriel Bodescu”, a mai stabilit FRF.

Forul de la Casa Fotbalului a decis ca Stadionul Ilie Oană din Ploieşti să găzduiască partida amicală pe care echipa naţională a României o va disputa pe 5 iunie contra reprezentativei Finlandei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *