luni, iunie 18contact@streetnews.ro

GREGORIAN BIVOLARU A FOST ELIBERAT DIN ÎNCHISOARE!

UPDATE. Liderul MISA, Gregorian Bivolaru, a ieșit, miercuri, din Penitenciarul Bistrița.

Întrebat, la ieșirea din închisoare, cum se simte, Bivolaru a răspuns: ”Foarte bine”.

De asemenea, întrebat ce planuri are pentru zilele următoare, liderul Mișcării de Integrare Spirituală în Absolut a răspuns: ”O să văd, o să scriu cărți”.

Totodată, Bivolaru a declarat că nu este vinovat și nu va da statul român în judecată.

Liderul Mișcării de Integrare Spirituală în Absolut a fost așteptat la ieșirea din închisoare de o adeptă MISA.

 

Gregorian Bivolaru, va fi eliberat, miercuri, din Penitenciarul Bistrița, în condițiile în care decizia de eliberare condiționată luată de Judecătoria Bistrița a rămas definitivă.

Gregorian Bivolaru urmează să fie pus în libertate din Penitenciarul Bistrița după ce decizia de eliberare condiționată, luată de Judecătoria Bistrița, a rămas definitivă, procurorii Parchetului de la lângă Judecătoria Bistrița stabilind să nu conteste eliberarea condiționată a acestuia.

Liderul MISA, Gregorian Bivolaru, urmează să fie eliberat în cursul zilei de miercuri din Penitenciarul Bistrița unde a fost adus la finalul lunii februarie, pentru a-și executa o parte din sentința de 6 ani la care a fost condamnat în 2016 de Tribunalul București.

Decizia de eliberare condiționată a liderului MISA a fost luată în 7 septembrie de Judecătoria Bistrița, iar procurorii Parchetului de la lângă Judecătoria Bistrița nu au contestat în termen horărâtea de punere în libertate a lui Gregorian Bivolaru.

Conform avocaților liderului MISA, Gregorian Bivolaru a solicitat eliberarea condiționată întrucât legislația prevede ca persoanele care au depășit vârsta de 60 de ani pot fi eliberate condiționat după ce au executat o treime din pedeapsă.

Liderul MISA, condamnat la 6 ani de închisoare cu executare pentru acte sexual cu un minor, a fost încarcerat la Bistrița la finele luni februarie.

În iunie 2013, Gregorian Bivolaru a fost condamnat, de instanța supremă, definitiv, la șase ani de închisoare cu executare.

Gregorian Bivolaru a plecat din România în anul 2004 iar în 2005 a primit azil politic în Suedia. Pe 26 februarie 2016 a fost prins de autoritățile franceze în timp ce se afla la un târg în Paris. Pe parcursul judecării cererii de extrădare, autoritățile suedeze au informat magistrații francezi că îl mențin pe Gregorian Bivolaru ca azilant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *