luni, iunie 18contact@streetnews.ro

HUNEDOARA: CINCI PERSOANE AU FOST RĂNITE ÎN URMA UNEI EXPLOZII LA O FABRICĂ DE ULEIURI DIN ORĂȘTIE

Panică la o fabrică de vopseluri din Orăștie, județul Hunedoara! O persoană a fost grav rănită, iar alte 4 au fost intoxicate cu fum, după un incendiu, urmat de o explozie.

Pompierii au intervenit de urgență la fabrica de vopseluri și a dispus evacuarea tuturor muncitorilor până la localizarea și stingerea incendiului, relatează b1.ro

„Incendiul este generalizat la toată hala. Intervenția este dificilă din cauza flăcărilor mari, a temperaturilor ridicate și a degajărilor mari de fum”, a informat ISU Hunedoara.

Din primele informații, cinci persoane au fost rănite, dintre care una prezintă arsuri, iar celelalte patru, intoxicații cu fum.

„Rănitul este un tânăr de 27 de ani, care prezintă arsuri de gradul patru pe corp”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, maior Anemona Doda, citată de Vocea.biz

Treizeci de pompierii intervin marți după-amiază la fața locului, cu șapte autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. De asemenea, în zonă se mai află patru ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță Hunedoara și a fost solicitată prezența unui elicopter SMURD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *