joi, iulie 19contact@streetnews.ro

IALOMIȚA: ANGAJAȚII DSP, AU DECLANȘAT UN PROTEST SPONTAN, NEMULȚUMIȚI DE SALARII

Angajaţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Ialomiţa au declanşat, marţi dimineaţă, un protest spontan, ieşind în curtea instituţiei, nemulţumiţi de salarii, dar şi de atitudinea directorului. Toţi salariaţii au aderat la protest

Toţi angajaţii DSP Ialomiţa şi-au părăsit, marţi dimineaţă, birourile şi au ieşit în curtea instituţiei, nemulţumiţi de salariile pe care le primesc dar şi de atitudinea pe care susţin că o are faţă de ei directorul instituţiei.

Ei reclamă un comportament abuziv al directorului şi spun că orice încercare de comunicare cu acesta este din start sortită eşecului.

În timp ce angajaţii DSP Ialomiţa protestează în curtea instituţiei, directorul Gabriel Modrea este de negăsit. El nu se află la serviciu şi nici nu răspunde la telefon.

Între angajaţii DSP şi directorul instituţiei există un conflict mai vechi. Oamenii l-au dat în judecată pe Gabriel Modrea după ce acesta le-a tăiat o parte din sporuri, considerând că sunt prea mari şi acordate necuvenit.

Este vorba despre suplimente privind lucrul în condiţii periculoase sau vătămătoare, aşa cum este cazul angajaţilor din cadrul laboratoarelor Direcţiei de Sănătate Publică Ialomiţa.

Potrivit estimărilor, prin tăierea sporurilor, veniturile angajaţilor s-au diminuat, în medie, cu sume cuprinse între 200 şi 500 de lei.

Procesele, care sunt individuale, au fost înregistrate pe rolul Tribunalului Ialomiţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *