luni, mai 21contact@streetnews.ro

ÎNTÂLNIRE DE LUCRU A ȘEFULUI POLIȚIEI ROMÂNE CU PREȘEDINTELE RAILPOL

Astăzi, șeful Poliției Române, chestor principal de poliție Bogdan Despescu a primit vizita președintelui RAILPOL, Bert WESTLAND. În perioada 11-12 octombrie, Poliția Română este gazda Grupului de Lucru al Reţelei Europeane a Forţelor de Poliţie Transporturi – RAILPOL, ce are ca temă analiza strategică.

La data de 11 octombrie a.c., șeful Poliției Române, chestor principal de poliție Bogdan Despescu a primit, la sediul sediul Inspectoratului General al Poliției Române, vizita de lucru a președintelui Reţelei Europeane a Forţelor de Poliţie Transporturi – RAILPOL, Bert WESTLAND.

Vizita are loc în contextul organizării, la București, în perioada 11-12 octombrie, a Grupului de Lucru al RAILPOL, ce are ca temă analiza strategică.

Pe parcursul întâlnirii, au fost dezbătute aspecte referitoare la întărirea cooperării între poliţiile feroviare care acţionează la nivel european, prevenirea ameninţărilor la adresa siguranței călătorilor, precum şi îmbunătăţirea securităţii pe reţeaua feroviară europeană.

La grupul de lucru pe tema analizei strategice participă reprezentanți ai polițiilor transporturi din Italia, Spania, Belgia, România, Germania, Elveția, Portugalia, Franța, Olanda, Regatul Unit al Marii Britanii, precum și echipa managerială a RAILPOL.

Acesta este cel de-al șaptelea eveniment organizat de Poliția Română sub egida RAILPOL, din 2006 și până în prezent. Astfel, au fost organizate două conferințe ale organizației și patru reuniuni ale grupurilor de lucru ale RAILPOL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *