miercuri, iulie 18contact@streetnews.ro

ION LUNGU: „CSM SUCEAVA AR PUTEA TRECE ÎN SUBORDINEA MUNICIPALITĂŢII”

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Suceava ar putea trece în subordinea municipalităţii, a declarat într-o conferinţă de presă, miercuri, primarul Ion Lungu, care a iniţiat un proiect de hotărâre în acest sens.

Potrivit primarului, aleşii locali vor vota în şedinţa extraordinară a deliberativului de joi o hotărâre de principiu prin care CSM să fie transferat de la Ministerul Tineretului şi Sportului către municipalitatea suceveană.

Lungu a spus că, în urma discuţiilor pe care le-a avut cu reprezentanţi ai Guvernului pe tema descentralizării, i s-a comunicat că, în cazul în care există interes, să transmită un acord de voinţă privind preluarea de cluburi sportive, în cazul Sucevei fiind vorba de CSM.

„Noi ne-am mai exprimat dorinţa prin adrese, dar de data asta vom da o hotărâre de Consiliu Local. (…) Şi aşa suntem unii dintre principalii finanţatori”, a spus Lungu.

El a subliniat că urmează să fie stabilite condiţiile în care se transferă aceste cluburi, respectiv dacă va fi vorba doar de active sau şi de salariile angajaţilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *