luni, iunie 18contact@streetnews.ro

JUCĂRII CONTRAFĂCUTE, ÎN VALOARE DE APROXIMATIV 1.300.000 LEI, CONFISCATE ÎN PORTUL AGIGEA

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit într-un container sosit în Portul Constanța Sud Agigea din China, peste 19.000 jocuri pentru construcție, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 1.300.000 lei, dacă ar fi fost originale.

În data de 28.08.2017, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au efectuat, în baza analizei de risc, controlul amănunțit la un container sosit din China, pentru o societate comercială cu sediul în municipiul București. Administratorul societății comerciale în cauză este un cetățean român, în vârstă de 57 de ani, cu domiciliul în municipiul București.

În urma controlului au fost descoperite 19.212 jocuri pentru construcție din plastic, ce purtau însemnele unei mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare de 1.296.810 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *