miercuri, iulie 18contact@streetnews.ro

JUVENTUS ŞI REAL MADRID S-AU ÎNŢELES PENTRU TRANSFERUL LUI RONALDO, CONTRA SUMEI DE 105 MIL. EURO

UPDATE: Comunicatul oficial al Clubului CF Real Madrid:

„Astăzi Real Madrid dorește să -și exprime recunoștința față de un jucător care sa dovedit a fi cel mai bun din lume și are a marcat una dintre cele mai strălucitoare vremuri din istoria clubului nostru și a fotbalului mondial.

Dincolo de titlurile cucerite, trofeele obținute și triumful obținut în câmpurile de joc în acești 9 ani, Cristiano Ronaldo a fost un exemplu de dedicare, muncă, responsabilitate, talent și îmbunătățire.

El a devenit, de asemenea, cel mai mare gol în istoria Real Madrid, cu 451 goluri în 438 de jocuri. În total 16 titluri, dintre care 4 Cupe europene, 3 dintre acestea consecutive și 4 în ultimele 5 sezoane. Pe o bază individuală, cu tricoul Real Madrid, el a câștigat 4 bile de aur, 2 cele mai bune și 3 cizme de aur, printre multe alte premii.

Pentru Real Madrid, Cristiano Ronaldo va fi întotdeauna unul dintre marile sale simboluri și o referință unică pentru generațiile următoare.

Real Madrid va fi întotdeauna casa ta.”

Cotidianul Marca a anunţat că Juventus a ajuns la un acord cu Real Madrid pentru transferul atacantului Cristiano Ronaldo, în schimbul sumei de 105 milioane de euro.

Publicaţia citată scrie că transferul ar putea fi anunţat oficial marţi.

Potrivit italienilor de la Sky Sport, Ronaldo, 33 de ani, va avea la Juventus un contract pe patru ani, cu un salariu de 30 de milioane de euro pe sezon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *