marți, iunie 19contact@streetnews.ro

LA MEDGIDIA A FOST DEZBĂTUTĂ PROBLEMA MAȘINILOR ABANDONATE

Vineri, 15 septembrie 2017, la Primăria Medgidia a avut loc dezbaterea publică cu tema: „Ridicarea, transportul, depozitarea și restituirea/predarea vehiculelor fără proprietar/stăpân sau abandonate pe domeniul public/privat al Municipiului Medgidia, aflate în administrarea D.G.D.P.P.”.

Marin Lupu, inspector de specialitate în cadrul D.G.D.P.P., a expus principalele probleme cu care se confruntă municipalitatea privind acest aspect şi ce ar trebui realizat pentru remedierea acestei probleme


Prin acest proiect se are în vedere fluidizarea traficului auto și pietonal, în special în zona centrală dar și pe străzile principale cu trafic intens, precum și îmbunătățirea aspectului estetic și gospodăresc al municipiului.


Pentru organiza
rea și desfășurarea acestei activități a fost întocmit un regulament prin care se coordonează cu strictețe întreaga procedură de lucru. 


Operațiunea de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor abandonate va fi efectuată cu sprijinul Poliției Locale, D.G.D.P.P.-ului, precum și de un agent economic de profil, desemnat în urma unei proceduri legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *