miercuri, iulie 18contact@streetnews.ro

MARAMUREŞ: UN PROFESOR UNIVERSITAR, FOST CONSILIER AL PREFECTULUI A FOST UCIS

Un profesor universitar din Baia Mare, care avea 65 de ani şi a lucrat în trecut la Prefectura Maramureş, a fost găsit mort, marţi, în locuinţa sa, anchetatorii afirmând că este vorba de o crimă, iar principalul suspect este chiar fiul acestuia, care este căutat. Cei doi s-ar fi certat în cursul nopţii, victima ar fi fost lovită, iar leziunile i-ar fi cauzat moartea.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Maramureş, Florina Meteş, a declarat pentru News.ro că victima, un profesor universitar de 65 de ani, a fost găsită decedată în propria locuinţă, având urme de violenţă pe corp.

”A fost costituită o echipă complexă de cercetare şi se desfăşoară veificări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc decesul. Victima avea urme de violenţă pe corp, iar cercetările se desfăşoară sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş”, a declarat Meteş.

Procurorii fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de omor, iar surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru News.ro că principalul suspect este fiul victimei. Cei doi s-ar fi certat în cursul nopţii şi ar fi avut loc o altercaţie, loviturile primite de victimă cauzând leziuni ce ar fi provocat decesul.

Procurorii urmează să audieze atât suspectul, care este căutat, cât şi vecini ai familiei.

Victima se numea Liviu Gavrilescu şi a fost profesor la Universitatea de Nord Baia Mare, iar în trecut a lucrat la Prefetura Maramureş atât în callitate de consilier al prefectului cât şi pe postul de consilier IT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *