luni, iunie 18contact@streetnews.ro

MĂRFURI CONTRAFĂCUTE, INDISPONIBILIOZATE DE POLIŢIŞTI DIN PORTUL CONSTANȚA

În urma unui control efectuat în Portul Constanţa Sud Agigea, poliţiştii de la transporturi au indisponibilizat peste 1.300 de cabluri auto contrafăcute, în valoare de 200.000 de lei, având aplicate o marcă înregistrată, sosite într-un container din China.

La data de 29 august 2017, poliţiştii de la Serviciul de Poliţie Transporturi Maritime al Poliţiei Române au verificat un container sosit din China în Portul Constanţa Sud Agigea, în care au descoperit 1.344 de cabluri auto, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare de aproximativ 200.000 de mii de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie de mărfuri contrafăcute.

Cercetările sunt continuate în cauză în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

La data de 29 august a.c., polițiștii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au descoperit într-un container sosit cu o navă din China în China în Portul Constanţa Sud Agigea mărfuri susceptibile a fi contrafăcute.

Astfel, cu ocazia controlului vamal fizic efectuat în cooperare cu inspectorii din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud au fost descoperite 1.344 de cabluri pentru autoturisme având aplicată o marcă înregistrată, susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală ale mărcii respective.

Bunurile, având o valoare de piaţă estimată de 200.000 de lei, au fost indisponibilizate de organele vamale, iar în cauză s-a întocmit dosar penal, efectuându-se cercetări faţă de reprezentanţii societății comerciale importatoare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de mărfuri contrafăcute.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activității infracționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *