miercuri, iulie 18contact@streetnews.ro

MARII GIMNAȘTI AI ROMÂNIEI, DECORAȚI DE PREȘEDINTELE IOHANNIS

Marii gimnaști ai României au fost decorați de președintele Iohannis. Cătălina Ponor, Marian Drăgulescu și Larisa Iordache au fost recompensați pentru talentul, pasiunea și profesionalismul de care au dat dovadă.

Sportivii Cătălina Ponor, Larisa Iordache și Marian Drăgulescu au fost decorați de președintele Iohannis.

“În semn de înaltă apreciere pentru talentul, pasiunea, devotamentul și profesionalismul puse în slujba afirmării sportului românesc pe plan internațional, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va înmâna Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de Ofițer doamnei Cătălinei Ponor și domnului Marian Drăgulescu, precum și Ordinul „Meritul Sportiv”, Clasa a III-a, cu o baretă, doamnei Larisei Iordache”, a anunțat Administrația Prezidențială.

Președintele le-a mulțumit sportivilor pentru performanțele obținute.

“Am deosebita onoare de a vă felicita pentru rezultatele extraordinare pe care le-ați obținut în gimnastică de-a lungul carierei. Vă mulțumesc pentru momentele emoționante pe care ni le-ați oferit nouă, românilor,” a spus Klaus Iohannis

Președintele a dorit să înmâneze distincțiile înainte de plecarea gimnaștilor la Montreal pentru a-i încuraja. Iohannis a dorit să mulțumească și antrenorilor, staff-ului tehnic și familiilor care au fost alături de gimnaști în cariera lor.

“Dragi sportivi, sunteți un exemplu de determinare pentru generațiile tinere și de aceea vă încurajez să rămâneți aproape de sportul românesc.[…] Avem potențialul de a reedita mari succese, în schimb fără o strategie coerentă, este greu de crezut că vom ajunge acolo,” a spus Iohannis.

Sportivii speră să se întoarcă de la Montreal cu noi medalii, mai ales că locul competiției este unul simbolic. Ei vor evolua în sala în care Nadia Comaneci a obținut istoricul “10” pe linie.

“Mulțumim domnului președinte pentru aprecierea pe care ne-ați acordat-o. Mâine vom pleca la Campionatele Mondiale. Va fi un Campionat Mondial de excepție, în sensul că la Montreal, și în aceeași sală, România a făcut istorie. Sper să ne poarte noroc. Sper să ne întoarcem cu rezultate bune. Am fost decorat de toți președinții României de după Revoluție, sunteți al patrulea”, a spus Marian Drăgulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *