joi, iulie 19contact@streetnews.ro

MUREȘ: ACȚIUNI ALE POLIȚIȘTILOR MUREȘENI, PENTRU UN PAȘTE ÎN SIGURANȚĂ

Polițiștii mureșeni au fost la datorie, pe toată perioada minivacanței de Paște, pentru ca cetățenii să petreacă în liniște și siguranță sărbătoarea Învierii Domnului.

În urma a 20 de acțiuni efectuate de polițiști, au fost constatate 61 de infracțiuni, au fost aplicate 340 de sancțiuni contravenționale și au fost reținute 18 permise de conducere.

S-a intervenit la 202 evenimente, dintre care peste 170 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților desfășurate de polițiști, au fost constatate 61 de infracțiuni, 12 persoane fiind surprinse în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 4 persoane urmărite național, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 7 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 340 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 90.000 de lei și au fost confiscate bunuri în valoare de 418 lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 16 infracțiuni, iar ca măsuri complementare au fost reținute 18 permise de conducere și au fost retrase nouă certificate de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *