miercuri, iulie 18contact@streetnews.ro

O FETIȚĂ DE 3 ANI A CĂZUT DIN MAȘINA AFLATĂ ÎN MERS, MAMA EI S-A ALES CU DOSAR PENAL!

Polițiștii din județul Maramureș au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele unei femei din Baia Mare a cărei fetiță de trei ani a căzut din mașina aflată în mers, pentru că nu era asigurată în scaunul special. Copila este internată la spital. Incidentul a avut loc ieri după-amiază, pe B-dul Decebal din Baia Mare.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Maramureș, Florina Meteș, a declarat că fetița de trei ani se afla împreună cu mama în mașină, pe bancheta din spate, pe un scaun special pentru copii, dar centura de siguranță nu era pusă.

“Fetița a reușit să deschidă portiera mașinii și a căzut pe carosabil, fiind rănită și transportată la Spitalul Județean Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde a rămas internată”, a afirmat Florina Meteș.
Potrivit reprezentanților IPJ Maramureș, femeia de 35 de ani, din Baia Mare, aflată la volanul mașinii, a fost testată cu aparatul etilotest și s-a constatat că nu se afla sub influența alcoolului.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporal din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *