joi, iulie 19contact@streetnews.ro

PANĂ DE CURENT ÎN APROPIERE DE MEDGIDIA, DUPĂ DEFECŢIUNI LA STAŢIA DE TRANSFORMARE DIN ZONĂ

Alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă pentru cel mult 36 de minute miercuri dimineaţă, în apropiere de Medgidia, în urma unui incident la staţia de transformare din zonă, potrivit unui comunicat al Transelectrica.

„Miercuri dimineaţă, în jurul orei 10:00, a avut loc un incident în Staţia Medgidia Sud, care a condus la rămânerea fără tensiune a staţiei. Incidentul s-a produs în urma unei manevre neautorizate efectuate de personalul terţ care urma să realizeze lucrările de mentenanţă programate în această perioadă“, se arată în comunicat.

Avaria a fost remediată, toţi consumatorii afectaţi fiind realimentaţi într-un interval de 14 până la 36 de minute. Consumul total întrerupt a fost de 14 MW, mai precizează Transelectrica.

Incidentul a afectat alimentarea cu energie electrică a Fabricii de Ciment din Medgidia şi a unor localităţi din zona rurală adiacentă Medgidiei. Avaria din Staţia Medgidia Sud nu a pus în pericol siguranţa în funcţionare a Sistemului Electroenergetic Naţional.

Specialiştii Transelectrica analizează condiţiile în care s-a produs incidentul, urmând să se decidă măsurile care se impun, se arată în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *