marți, iunie 19contact@streetnews.ro

PESTE 180 DE SANCȚIUNI APLICATE DE LUCRĂTORII GRUPĂRII DE JANDARMI MOBILĂ CLUJ-NAPOCA

În luna august 2017, efectivele Grupării de Jandarmi Mobilă ‘Ștefan Cicio-Pop’ Cluj-Napoca au executat 30 misiuni de menținere a ordinii publice în municipiul Cluj-Napoca.

Totodată, au fost executate 80 misiuni de asigurare a ordinii publice cu ocazia a 15 manifestări sportive, 36 manifestări cultural artistice, 29 de acțiuni de protecție antiteroristă.

Pe linia cooperării cu alte instituții, în perioada de referință au fost executate 36 de acțiuni, din care 3 acțiuni împreună cu Poliția, 11 misiuni în sprijinul executorilor judecătorești, 20 misiuni cu alte instituții ale MAI (IGPF Maramureș) și 2 acțiuni în sprijinul I.T.M. Cluj.

De asemenea, în luna august 2017 s-au executat un număr de 17 misiuni de punere în aplicare a mandatelor de aducere, în 8 localități.

Ca urmare a acestor misiuni, rezultatele obținute de efectivele Grupării de Jandarmi Mobilă ‘Ștefan Cicio-Pop’ Cluj-Napoca au constat în 18 infracțiuni constatate, cu 18 făptuitori prinși — în misiuni executate independent sau împreună cu poliția, 181 sancțiuni contravenționale, aplicate în valoare totală de 32100 lei, iar 1 persoană a fost condusă la poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *