marți, iulie 17contact@streetnews.ro

PESTE 60 DE JANDARMI VOR ASIGURA MĂSURILE DE ORDINE PUBLICĂ LA MECIUL DINTRE ASTRA GIURGIU – FC VIITORUL

Aproximativ 60 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile ‘Matei Basarab’ Ploiești și Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu, vor asigura luni 18 septembrie a.c., măsurile de ordine publică pe timpul desfășurării partidei de fotbal dintre echipele A.F.C. ASTRA GIURGIU — F.C. VIITORUL CONSTANȚA.

Meciul se va disputa începând cu ora 20.30 pe stadionul municipal ‘Marin Anastasovici’ din Giurgiu.

Jandarmii vor fi prezenți în zona imediată și apropiată locului de desfășurare a partidei pentru prevenirea și combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul și după terminarea meciului.

Accesul spectatorilor în incinta arenei sportive se va realiza începând cu ora 18.30 prin locurile special amenajate.

Afluirea / defluirea suporterilor și a spectatorilor se va realiza pe următoarele trasee:

— pentru suporterii echipei Astra Giurgiu—Aleea Fabrica de Zahăr;

— pentru suporterii echipei Viitorul — Aleea Plantelor;

— pentru ceilalți spectatori: tribuna I — str. Chauncey Hardy; peluză — Aleea Fabrica de Zahăr.

Pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, recomandăm spectatorilor să vină la stadion începând cu ora de deschidere a porților.

Jandarmeria recomandă tuturor spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, delimitându-se de orice formă de violență verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Totodată, suporterii sunt sfătuiți să dovedească permanent o atitudine civilizată prin respectarea regulilor stabilite pentru un astfel de eveniment, în acest fel dând dovadă de respect pentru eforturile depuse de către organizator, jucători și celelalte instituții implicate în desfășurarea acestui ,,spectacol sportiv’ în condiții de siguranță și fair-play.

— clubul organizator a pus în vânzare aproximativ 1.500 de bilete

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor și protecția arbitrilor, îndrumarea și supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenți ai societății de pază și protecție contractată de organizator.

Pe această cale, forțele de ordine mulțumesc anticipat spectatorilor pentru comportamentul adecvat, entuziast și corect de care vor da dovadă și le urează vizionare plăcută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *