marți, iulie 17contact@streetnews.ro

PISTĂ DE BICICLETE ÎN JURUL PARCURILOR „TITAN” ȘI „ALEXANDRU IOAN CUZA” DIN CAPITALĂ

Reprezentanții Consiliului Local al Sectorului 3 au adoptat Hotărârea privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții „Amenajare pistă pentru activități sportive în domeniul ciclismului zona lac I.O.R.”.

Prin amenajarea unei piste de biciclete cu o lungime de 3900 metri liniari în jurul parcurilor „Titan” și „Alexandru Ioan Cuza”, Primăria Sectorului 3 urmărește diminuarea aglomerației de la sfârșitul săptămânii de pe aleile interioare din cele două parcuri.

De asemenea, pista de biciclete din zona lacului I.O.R va facilita și transportul alternativ între mai multe zone rezidențiale situate în jurul celor două parcuri, nefiind doar un traseu de agrement.

Totodată, se vor realiza și lucrări de terasamente, amenajări de alei noi pietonale și pentru bicicliști, se vor crea noi locuri de parcare și va fi extins sistemul de iluminat.

Inițiativa de a crea o pistă de biciclete perimetrală parcurilor „Titan” și „Alexandru Ioan Cuza” se integrează în măsurile aplicate de Primăria Sectorului 3 care au condus la creșterea semnificativă a spațiilor verzi și la reducerea poluării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *