miercuri, iulie 18contact@streetnews.ro

PMB: STAŢIILE DE TRAMVAI DE PE RUTA IANCULUI-PANTELIMON, DOTATE CU PANOURI ELECTRONICE DE INFORMARE

Primăria Municipiului Bucureşti informează bucureştenii că, începând cu data de 29.06.2018, călătorii care circulă pe ruta de tramvai Iancului-Pantelimon (de la staţia Piaţa Iancului până la staţia Granitul) beneficiază de afişare în timp real şi predictibilitate la sosirea tramvaielor în staţii.

Astfel, în cadrul acestui proiect pilot 13 staţii (dus-întors) au fost dotate cu panouri de informare, tramvaiele care circulă pe liniile 46 şi 55 fiind dotate cu echipamente de monitorizare şi GPS, astfel încât să fie coordonate cu panourile electronice de informare.

Datorită acestui sistem, în staţiile de tramvai de pe acest tronson, călătorii vor regăsi date despre timpul în care un anumit tramvai va sosi în staţie.

Informaţiile afişate pe panourile de informare călători conţin dată, luna, anul, oră, linia de tramvai, direcţia în care se îndreaptă şi timpul estimat pentru sosire în staţie.

Acest proiect pilot face parte din strategia de dezvoltare a transportului public de călători, prevăzută în PMUD, iar în viitorul apropiat această reţea de informare călători se va implementa şi în staţiile de tramvai de pe Bulevardul Olteniţei, linia 41 şi linia 21, Bucur Obor-Colentina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *