marți, iunie 19contact@streetnews.ro

PREMIERA SPECTACOLULUI PENTRU COPII ‘PĂCALĂ ȘI TĂNDALĂ’ LA ATENEUL DIN IAȘI

Toamna aduce la Ateneu o nouă supriză pentru copii: celebrele personaje de poveste Păcală și Tândală îi așteaptă pe cei mici la premiera unei trilogii în regia lui Andrei Ciobanu, dedicată lor. Spectacolele ‘Păcală și Tândală’, ‘Păcală și Tândală în vacanță’ și ‘Păcală și Tândală la școală’ vor avea premiera în această lună. Astfel, pe 9, 23 și 30 septembrie, de la ora 11.00, cei mici, alături de părinți și bunici sunt așteptați în lumea binecunoscutelor snoave românești puse în scenă la Ateneu și interpretate de actorii Andrei Ciobanu și Ionuț Gânju.

‘Lume, lume, v-așteptăm cu mic cu mare la povești cu Păcală și Tândală, năzdravanii din născare. I-acașa la Ateneu veți lua parte la cele mai istețe isprăvi cu cei doi eroi populari.

Haideți pe 9, 23 si 30 septembrie de la ora 11.00 la spectacolele ‘Păcală și Tândală’, ‘Păcală și Tândală în vacanță’, ‘Păcală și Tândală la școală’ cu Andrei Ciobanu și Ionuț Gânju.

Și-am încalecat pe-un leu și v-aștept la Ateneu.’ Andrei Ciobanu, regizor

Andrei Ciobanu este un tânăr actor născut la Iași în 1983. A absolvit Universitatea de Arte ‘George Enescu’ din Iași la secția actorie. Are un masterat în arta spectacolului, iar în prezent este doctorand la aceeași universitate. A fost actor trei ani la Teatrul din Bârlad și colaborează de mulți ani cu Teatrul Luceafarul, iar din anul 2016 este actor în trupa de teatru a Ateneului din Iași. În acest an a regizat spectacolul de teatru ‘Un tramvai numit Dorință’ pe scena sălii mari ‘Radu Beligan’, spectacol ce s-a bucurat de recenzii foarte bune.

Ionuț Gânju este actor al etrului Luceafărul, a urmat cursurile Academiei de Arte ‘George Enescu’ Iasi — sectia artă dramatică la clasa profesorilor Dionisie Vitcu, Petru Ciubotaru, Gheorghe Marinca. A avut roluri atât de film (1995 — rol secundar în filmul ‘Prea târziu’, regizor Lucian Pintilie — nominalizat la Cannes, în 1996 la categoria Palme d’or; în 1997 — rol ‘regizor’ in miniseria ‘Tridentul’, regizor Geo Costiniu; în 2011 — rol principal in film documentar ‘Varstele pasiunii’, regizor Adrian Buliga) cât și de teatru în cadrul Teatrului Național ‘Vasile Alecsandri’ Iași, Teatrului ‘V.I. Popa’ din Bârlad, Teatrului ‘BON TON’ Iași, Teatrului ‘Luceafărul’ Iași și Ateneului ieșean.

Biletele au fost puse în vânzare la prețul de 10 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00—16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *