marți, iulie 17contact@streetnews.ro

PRIMĂRIA CAPITALEI: SUPLIMENTAREA NUMĂRULUI DE VOUCHERE DE BICICLETE VA FI PROPUSĂ DIN NOU ÎN URMĂTOAREA ȘEDINȚĂ

Primăria Capitalei își menține decizia de extindere a Programului „Bicicliști în București” prin suplimentarea cu încă 25.000 a numărului de vouchere acordate și va reintroduce proiectul de Hotărâre pe ordinea de zi a următoarei ședințe a Consiliului General.

 „Consilierii generali din majoritatea PSD-ALDE susțin fără rezerve acest proiect ambițios și am convingerea că la următoarea ședință, când vom avea o prezență de 100%, proiectul va trece la vot, chiar dacă partidele din opoziție își vor uni din nou forțele, așa cum au făcut-o azi. Regret că cei 25.000 de bucureșteni care au solicitat aceste vouchere vor mai avea de așteptat, dar probabil că doamnele și domnii consilieri de la USR, PNL și PMP le vor oferi explicații convingătoare pentru faptul că au blocat pe moment acest proiect”. a declarat Gabriela Firea, Primar General al Municipiului Bucurști

În ședința de ieri a Consiliului General, în favoarea proiectului au votat toți cei 26 de consilieri de la PSD și ALDE prezenți în sală, în timp ce consilierii USR, PNL și PMP au votat împotrivă sau s-au abținut. De la PSD au lipsit motivat 2 consilieri generali, astfel că nu s-a întrunit numărul necesar de voturi, iar proiectul a fost respins. Următoarea ședință a Consiliului General va fi convocată în prima jumătate a lunii septembrie.

Citește și: PRIMĂRIA CAPITALEI A PUBLICAT LISTA CELOR 5.000 DE BENEFICIARI AI VOUCHERELOR PENTRU BICICLETE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *