miercuri, iunie 20contact@streetnews.ro

REGATTA CALLATIS 2017 CU INVITAȚI SPECIALI ȘI CU UN GUST UNIC

Regata Callatis, un eveniment de avengură în lumea yachtingului, reprezintă totodată a doua și ultima etapă a Trofeului Black Sea Sailing, ediția a VI-a. Regatta Callatis este organizată de Asociația Black Sea Sailing în parteneriat cu Clubul Sportiv Black Sea Competition, cu sprijinul Marinei Eforie și Sail Adventures.

Cu ocazia evenimentului Regatta Callatis 2017, se pun bazele unui nou parteneriat alături de ViaViticola – Sarica Niculitel. Tot in cadrul evenimentului  va fi invitat și Chef Liviu Chiorpec, care va așteaptă la o seara cu gust, cu bun gust. Numele lui Liviu Chiorpec a devenit cumva o marcă distinctivă printre cunoscuți și cunoscători. „LaChiorpec”, așa cum s-a trecut singur pe Google Map, înseamnă la el acasă. Iar spațiul său personal este cu adevărat un laborator gastronomic.

Trofeul Black Sea Sailing, organizat de Asociatia Black Sea Sailing, se află la a 6-a ediție și este compus din 2 etape Regatta lnternațională Poseidon- Balchik (24 – 27 mai) și Regatta Callatis (25 – 27 august). Acestea, împreună cu alte 3 etape – Regatta Digi FM (7 – 9 iulie), Regatta Life Harbour (21 – 23 iulie) și Regatta Bricul Mircea (11 – 13 august) – formează România Cup 2017 organizată în parteneriat cu Life Harbour Limanu.

Astfel, în perioada 25 – 27 august 2017, pentru trei zile, Marina Eforie, din localitatea Eforie Nord, devine locul de întâlnire al pasionatilor de yachting din România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *