luni, iunie 18contact@streetnews.ro

ROMÂNIA A CÂȘTIGAT CU KAZAHSTAN, LA DEBUTUL LUI COSMIN CONTRA PE BANCA NAȚIONALEI

Naționala de fotbal a României a învins formația Kazahstanului cu scorul de 3-1 (2-0), joi seara, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, în Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal din 2018, la meciul de debut al lui Cosmin Contra ca selecționer al echipei României.

„Sunt foarte fericit că am debutat cu o victorie. Îi felicit pe băieți pentru atitudine, au muncit și au pus în aplicare planul tactic pe care l-am stabilit. Mă bucur că s-a văzut ceva schimbat în jocul nostru azi. Sper ca de acum înainte să jucăm din ce în ce mai bine. Nu vreau să analizez ce s-a întâmplat în era Daum. Băieții au avut o atitudine bună. M-aș fi bucurat să înscrie și Andone pentru că își dorește foarte mult. Îmi doresc să înscrie cât mai mulți jucători pentru că ăsta a fost punctul nostru slab până acum. Jucam bine în apărare, dar nu reușeam să înscriem. Sper ca acest meci să fie un nou început și să marcăm multe goluri”, a spus Contra într-o conferință de presă.

Au marcat: Budescu 33′, 38′-pen., Keşeru 74′ / Turysbek 82′.

1-0: Încolţit de trei adversari, Budescu a simulat o centrare, adversarul a picat în capcană şi s-a ferit, tricolorul a continuat faza şi a tras din unghi la colţul lung. Cu ajutorul portarului, care a fost păcălit de traiectoria balonului, România a deschis scorul.

2-0: Budescu a majorat diferenţa dintr-o lovitură de pedepasă, obţinută tot de el.

3-0: Ganea l-a lansat pe Budescu în partea dreaptă, fotbalistul FCSB-ului a prelungit până la Keşeru şi l-a lăsat pe atacant singur cu Pokatilov. Vârful a marcat cu un şut plasat la colţul lung.

3-1: Turysbek, fotbalistul intrat după o oră de joc a lovit destul de modest mingea cu capul, dar destul de plasat încât să-l învingă pe Tătăruşanu dintre fundaşii României.

România: Tătăruşanu – R. Benzar, Chiricheş, D. Grigore, Cr. Ganea – Pintilii (Hoban 70′), R. Marin – Chipciu, Budescu (A. Ioniţă 79′), Grozav – Fl. Andone (Keşerü 66′). Antrenor: Cosmin Contra.

Kazahstan: Pokatilov – Beysebekov, Maliy, Akhmetov, Dmitrenko, Suyumbayev – Tagybergen (Turysbek 65′) – Kuat, Darabayev, Nurgaliyev (Khizhnichenko 46′) – Murtazayev (Shchetkin 58). Antrenor: Aleksandr Borodyuk.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *