duminică, iulie 22contact@streetnews.ro

ROMÂNIA A RATAT ȘANSA DE CALIFICARE LA MONDIALUL DIN RUSIA

Naționala antrenată de Christoph Daum a fost învinsă în Muntenegru, scor 1-0, și a ratat orice șansă de a ajunge la Campionatul Mondial din Rusia.

Prima repriză a fost dominată de Muntenegru, care a avut un gol anulat al lui Jovetic. România a contat doar printr-un șut al lui Chipciu de la 30 de metri.

În repriza a doua, tricolorii au jucat și mai slab și, pe fondul unei dominări copioase, muntenegrenii au marcat în minutul 75 singurul gol al meciului.

„Nu s-a pierdut în seara asta calificarea, în seara asta s-au pierdut trei puncte. Nu am reușit să ne ridicăm la nivelul Muntenegrului azi. Cred că putem reuși mult mai multe decât am făcut-o în această calificare. Avem nevoie să ne recăpătăm încrederea în noi. S-a pierdut o calificare, e dureros, și noi suntem supărați, și pe noi ne doare, dar trebuie să mergem înainte și să ne gândim la viitor”, a spus Moți la TVR.

Muntenegru au avut în teren următorii jucători: Petkovic – Marusic, Savic, Tomasevic, Stojkovic – Ivanic, Vukcevic – Jankovic, Jovetic, Vesovic – Beciraj. Selecționer: Ljubisa Tumbakovic

România a evoluat în formula: Tătărușanu – Benzar, Chiricheș, Moți, Toșca – Găman, Marin – Chipciu, Maxim, Stancu – Andone. Selecționer: Christoph Daum

Meciul a fost arbitrat de scoțianul Craig Thomson, ajutat de asistenții David McGeachie și Alan Mulvanny, iar al patrulea oficial este Kevin Clancy.

Observator de arbitri a fost delegat rusul Nikolai Ivanov, iar delegat de joc Kris Bellon din Belgia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *