miercuri, iulie 18contact@streetnews.ro

SECTOR 1: MICII ROBOTICIENI AU FOST PREMIAŢI DE PRIMARUL DAN TUDORACHE

Premiile, în valoare totală de 11.600 de lei, au fost acordate pentru performanţele deosebite obţinute de elevi la Concursul de Robotică RoboTech Junior

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a premiat astăzi, în cursul unei ceremonii care a avut loc în Sala de Consiliu a Primăriei, 24 de elevi înscrişi la Centrul de Pregătire pentru Performanţă în Robotică al Colegiului Tehnic „Dinicu Golescu”.

Premiile, în valoare totală de 11.600 de lei, au fost acordate pentru rezultatele deosebite obţinute de elevi la Concursul de Robotică RoboTech Junior, ediţia I, din data de 12 mai 2018.

„În calitate de Primar al Sectorului 1 voi sprijini întotdeauna performanţele obţinute de copiii noştri. Doresc să-i felicit pe elevii înscrişi la Centrul de Robotică de la Dinicu Golescu şi pe profesorul coordonator al acestora pentru rezultatele deosebite obţinute. Mă bucură foarte mult faptul că au ales să-şi dezvolte capacităţile tehnice şi lucrul în echipă şi am convingerea că vor obţine şi pe viitor performanţe similare, atât la competiţii naţionale cât şi internaţionale”, a declarat Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

La acest concurs, elevii de la Centrul de Pregătire pentru Performanţă în Robotică al Colegiului Tehnic „Dinicu Golescu” au obţinut două premii I, două premii II, două premii III şi 18 menţiuni, din care două speciale.

Potrivit Hotărârii Consiliului Local Sector 1 nr.185/26.06.2018, elevii care au obţinut locul I au fost premiaţi cu câte 1.000 de lei fiecare, cei care s-au clasat pe locul II cu câte 700 de lei fiecare, iar cei de pe locul III cu câte 500 de lei fiecare. Elevii care au obţinut menţiuni speciale sau menţiuni au primit premii în valoare de 400 de lei fiecare. În plus, a fost premiat cu suma de 3.000 de lei şi profesorul coordonator al acestora, Tudosă Emanuel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *