miercuri, iulie 18contact@streetnews.ro

SERIALUL „THE SIMPSONS” A STABILIT UN NOU RECORD ÎN TELEVIZIUNE

„Familia Simpson/ The Simpsons” a stabilit un nou record în televiziune, devenind cel mai longeviv serial de prime-time cu episoade bazate pe scenarii, după ce a fost difuzat, duminică seară, episodul cu numărul 636 al producţiei, scrie nme.com.

Anterior, cel mai longeviv serial de prime-time cu episoade bazate pe scenarii era „Gunsmoke”, un show western american cu 635 de episoade care au fost difuzate în perioada 1955 – 1975.

Marcând această ocazie de stabilire a recordului, Matt Selman, producătorul executiv al serialului animat „The Simpsons” a publicat în reţelele de socializare o imagine în care personajul Homer Simpson apărea confruntându-l pe Matt Dillon, protagonistul din „Gunsmoke”.

Contul oficial de Twitter al serialului a publicat un videoclip în care personajele Lisa şi Homer Simpson meditează la această realizare.

Serialul „Familia Simpson/ The Simpsons” a debutat sub forma unui segment umoristic în emisiunea „The Tracey Ullman Show”. Întrucât s-a dovedit extrem de popular în rândul telespectatorilor, producătorii au decis ca „Familia Simpson” să devină un serial independent, care a început să fie difuzat în decembrie 1989.

„Familia Simpson/ The Simpsons” este cel mai longeviv serial animat american. Serialul, creat de Matt Groening, prezintă aventurile membrilor unei familii din clasa de mijloc americană – Homer, Lisa, Bart şi Lisa Simpson. Show-ul ironizează aproape tot ce ţine de cultura populară americană, majoritatea personajelor fiind stereotipuri. Serialul a ajutat la ridicarea standardelor animaţiei pentru adulţi, pregătind calea pentru alte seriale animate, precum „South Park”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *